مستند مسابقه فرمانده

دستاوردهای جدید نیروی دریایی ارتش، رونمایی شدند
دستاوردهای جدید نیروی دریایی ارتش، رونمایی شدند
۱۰ آذر ۱۳۹۵2

به گزارش سایت فرمانده و به نقل از مشرق، صبح روز گذشته به مناسبت روز نیروی دریایی ارتش، تعدادی از دستاوردهای جدید این نیرو با حضور امیر سید عبدالرحیم موسوی، جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و امیر دریادار حبیب‌الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش در محل ستاد این نیرو رونمایی شدند.

پروژه رادار LPI (طراحی و ساخت رادار سطحی نظامی)، پروژه رادار سپر دریا (بهینه‌سازی، رفع اشکال، انتقال و شبکه کردن سامانه رادار هوایی سپر دریا)، پروژه حوضچه کشش (طراحی و ساخت حوضچه کشش، جهت تست دینامیکی شناور)، پروژه ثامن (طراحی و ساخت سامانه کنترل آتش سطحی و هوایی ناوهای موشک‌انداز و کلاس جماران)، پروژه مرصاد (ثبات) (ساخت ثبات دیجیتال اژدر مارک 46)، پروژه طوفان‌ساز (طراحی و ساخت سامانه شبیه‌ساز آموزش بقا در دریا)، پروژه کمپارتمانت (طراحی و ساخت شبیه‌ساز کنترل صدمات یگان‌های شناور) و پروژه ESM (سامانه جمع‌آوری پنهان اطلاعات که بر روی پهپاد نصب می‌شود) از جمله دستاوردهای جدید نداجا بود که دیروز رونمایی شد.

پروژه رادار LPI

این سامانه علاوه بر توانایی تجسس فضای مراقبت به صورت دائم، توانایی آشکارسازی و ردگیری کلیه اهداف موجود در حوزه تجسس و تشخیص اهداف با سطح مقطع بسیار پایین را داراست. تعامل با مجموعه‌ای از سامانه‌ها و زیرسامانه‌های مختلف از دیگر ویژگی‌های آن است.

پروژه رادار سپر دریا

این سامانه با برد بیش از 200 کیلومتر، مجهز به سامانه تشخیص اهداف متحرک و انواع سامانه‌های ضد جنگ الکترونیک است که می‌توان از آن در رصد تحرکات اهداف هوایی منطقه و جنگنده‌های خودی و بیگانه در شعاع بیش از 200 کیلومتر از سواحل مکران استفاده کرد. انتقال اطلاعات اهداف دریافت شده به اتاق‌های جنگ و ستادهای عملیاتی در کلیه پایگاه‌های نیروی دریایی از دیگر ویژگی‌های این سامانه است.

پروژه حوضچه کشش

به دست آوردن پارامترهای هیدرودینامیکی مربوط به مدل شناور، اندازه‌گیری اثرات بدنه شناور بر روی آب و انعکاس نیروهای وارد بر بدنه در جهات مختلف، نزدیک کردن برایندهای آزمایشگاهی به حالت واقعی، ارتقای رزمی نیروی دریایی، به دست آوردن توان نیروی رانش شناور اصلی با در اختیار داشتن نیروی مقاومت کل و انجام تست بر روی تجهیزات زیرآبی و شناورهای مدل زیرسطحی و سکان از جمله مشخصات این پروژه است.

پروژه ثامن

این پروژه با دقت در برد حدود 6 متر و تفکیک در برد 30 متر، قابلیت ضبط اطلاعات و دریافت اطلاعات تحلیل کارکرد سامانه را دارد. این سامانه که به دو فرستنده مجزا برای رادار جست‌وجو و ردگیری، مجهز است می‌تواند در جست‌وجو، آشکارسازی و ردگیری کلیه اهداف سطحی و هوایی موجود در حوزه تجسس، پشتیبانی و آتش دریایی با متدهای مختلف به کار گرفته شود.

پروژه مرصاد (ثبات)

این پروژه که بر اساس استانداردهای نظامی، ساخته شده، توانایی ثبت اطلاعات دیجیتال اژدر در حالت واقعی و تجزیه و تحلیل رفتار اژدر مارک 46 را دارد.

پروژه طوفان‌ساز

شبیه‌سازی کلیه اِلمان‌های جوّی واقعی (موج، باد، باران، مه، رعد و برق)، آموزش بقا در دریا جهت کارکنان، ارتقای کیفیت آموزش با کمترین هزینه، کاهش هزینه‌ها، کسب تجربه و رسوب دانش فنی و ضمنی در سازمان، از جمله کارکردهای عملیاتی این پروژه است.

پروژه کمپارتمانت

شبیه‌سازی محیط واقعی یگان شناور، اجرای سناریوهای مختلف کنترل سوانح به صورت همزمان، ایجاد سیستم نظارت و ارزیابی، ‌مدیریت بحران، آموزش تعمیر و نگهداری تجهیزات، قابلیت استفاده مداوم جهت آموزش فراگیران، قابلیت ارتقای سیستم، ایجاد محیط مناسب برای تست تجهیزات جدید کنترل صدمات و آشنایی با سامانه‌های کشف و شناسایی حریق از جمله کارکردهای این پروژه است.

منبع: مشرق

برای اطلاع و استفاده از سایر مطالب ما، به کانال تلگرام فرمانده بپیوندید:

icon-telegram

نظرات کاربران
علی کرمانی
11 آذر 1395

دمشون گرم

Jak
10 آذر 1395

سلام فرمانده
اگر در طول زمان این کانال تلگرام به منبع معتبر و اصیلی از اقتدار جمهوری اسلامی ایران در زمینه نظامی تبدیل شود بسیار عالیست

شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر خود را ثبت کنید

مطالب مرتبط

10 شرکت کننده سختکوش و با انگیزه
چند هفته زندگی در شرایطی متفاوت و رقابتی نفس گیر
زیر نظر یک فرمانده

فرمانده را در filimo تماشا کنید!